LA GRAN ORENGADA: DIANA TOCA EL VIOLÍ, CIRO FA PALMES, I LORENA I NAHUEL BALLEN

DIARI SERPIS            

Ha implicat a Carolina Punsent, i els seus tentacles han arribat fins a la direcció nacional de Ciutadans, a Barcelona, des d’on es va donar “ordre” al seu regidor de Gandia, Ciro Palmer, de votar a la candidata socialista. Fins i tot va aconseguir situar a Gandia al paquet de negociacions de la Generalitat, i Palmer declarava a un diari sentir-se assetjat per Orengo.

L’assemblea de Més Gandia convocada amb poques hores d’antelació via xarxes socials dissabte tot just abans del ple d’investidura va registrar 65 vots a favor de rehabilitar al lermisme a l’alcaldia, i 26 en contra. És a dir, quan allò habitual és que l’assistència a les assemblees es comptara per centenars, en aquesta convocatòria crucial i determinant l’afluència s’ha hagut de comptar per desenes, una decisió que tira per terra tot el crèdit de l’invent de Més Gandia, desbarata l’estrena d’EUPV a la corporació gandiana, i desintegra una campanya electoral que en el seu contingut és probablement de les millors que s’han exhibit en esta convocatòria electoral, i que amb prou feines es podrà portar a la pràctica perquè dependrà de l’estat d’ànim del regidor de Ciutadans, de qui encara es desconeixen propostes concretes, només frases genèriques sobre regeneració democràtica.

Però mentrestant, l’orengada haurà esdevingut irreversible. Amb tot açò, ara resulta difícil determinar si Més Gandia és una coalició política o un grup d’ingenus que s’ha deixat engalipar per un clan d’interessos anomenat lermisme on “els nostres” reben tota la protecció, i “els no nostres” són exterminats (metafòricament), encara que compartisquen les sigles socialistes.

Et Pot Interessar