24.2 C
Gandia
Dimecres, 31 maig, 2023

La Fira i Festes Gandia celebra el seu primer cap de setmana amb èxit

 

El passat cap de setmana va començar la programació amb motiu de la Fira i Festes de l’Any Jubilar de Sant Francesc de Borja, uns dies on la ciutat de Gandia ha gaudit d’un ampli ventall d’activitats.

Divendres s’obria una fira d’atraccions que romandrà fins al 16 d’octubre. Unes hores després vindria la inauguració del parc de la festa amb el festival Covers, una revetla on sis artistes ambientaren el recinte firal. Per altra banda, el diumenge es va celebrar l’assaig de bandes del Tio de la Porra i, a continuació, la inauguració de l’exposició “Selfies d’El Tio de la Porra”. Els concerts de M-Clan, Gallos y Los Zigarros tancaren la jornada.

Per últim, el diumenge va tenir lloc el recital líric “A la luz de las veles” al Teatre Serrano, una actuació d’òpera i sarsuela per Montserrat Martí Caballè.

Aquest proper cap de setmana se celebraran algunes de les activitats més destacades de la programació com l’arribada del Tio de la Porra, el Pirata Meeting Gandia o el concert de ZOO Posse, entre altres.

Articles relacionats