21.4 C
Gandia
Dissabte, 18 maig, 2024

Més de 350 porcs senglars han sigut capturats en els municipis de Bellreguard, Daimús, Guardamar de la Safor, Miramar i Piles 

Fa aproximadament un any, els municipis de Bellreguard, Daimús, Guardamar de la Safor, Miramar i Piles van signar un conveni amb l’objectiu de frenar de manera conjunta la proliferació de porcades de senglars. Els alcaldes i alcaldessa van donar viabilitat als treballs conjunts que persegueixen acabar amb el problema de la sobre població d’aquests animals a la comarca, a través de l’empresa ICS Control.

Així, s’instal·laren capturadores en les zones on existien una gran presència d’aquests animals. Aquestes gàbies-parany estan construïdes seguint la normativa de benestar animal, sent selectives i evitant que una vegada els animals estiguen en el seu interior puguen fer-se mal.

El resultat d’aquest conveni ha sigut que han sigut capturats més de 350 porcs senglars al conjunt de les cinc poblacions destacant que el poble amb menys superfície ha sigut en el que més captures s’han realitzat, 97, vora un 28% del total de captures.

Articles relacionats