18.5 C
Gandia
Dilluns, 29 maig, 2023

La Vila Joiosa acull l’inici de la temporada de ciclocròs amb una bona actuació dels i les corredores de la Safor

Bon inici dels corredors de la comarca Safor-Valldigna en la Copa valenciana de ciclocròs que va tindre el tret d’eixida amb la III edició del Trofeu Felipe Orts, que es va disputar aquest passat dissabte a la Vila Joiosa.

Ni més ni menys que 400 corredors de tota la Comunitat Valenciana dels quals 200 eren de la categoria d’escoles van haver de superar la immensa *gimcana que havia muntat l’actual campió d’Espanya d’aquesta especialitat.

En la categoria de promeses, Sergi Esteban acabaria 9 mentre que en principiants Alex Moreno pujaria al podi amb el segon lloc mentre que Cristian Vercher seria 10, Marc Donet 13 i Gerard Pastor 31.

En la categoria d’alevins finalitzaria amb el sisé lloc d’Alejandro Segui mentre que Andreu Sansaloni seria huité després d’una dura batalla i Andrea Contero seria 8 entre les xiques.

En la categoria infantil nou podi de Carla Bañuls amb el segon lloc mentre que Sergi Margarit va ser 13, Oriol Olaso 17 i Irene Flores 7.

ALTRES CATEGORIES

Doble podi per a la família Llacer Fraile amb el segon lloc de Lídia en sub 23 i tercer lloc de Joan Llacer en la mateixa categoria mentre que en Júniors Jordi Fournies seria segon, Jairo Jaén 12 i Alejandra Puente 5 de xiques.

Quant als cadets, Marc Iborra 13 Jorge Flores 16, Aitor Arlandis 22, Ausiàs Puente 25 i Xavi Mestre 26 mentre que les xiques Laia Canet 3 i Paula Esteban 7.

La jornada va finalitzar amb la carrera absoluta on l’incombustible Felipe Orts va véncer amb tota autoritat i en la qual va estar també el professional del Burgos, el santanderí Ángel Madrazo que va fer les delícies del públic.

Articles relacionats