11.1 C
Gandia
Diumenge, 21 abril, 2024

La Fira del Motor Gandia duplica la venda de vehicles ‘eco’ i etiqueta ‘zero’

La Fira del Motor Gandia duplica la venda de vehicles «eco» i etiqueta «zero»

  • Ha passat d’un 11% en 2022 a un 22% enguany, del percentatge total de vendes.

  • Tot i que és molt prompte per a tindre xifres totals de facturació, ja que moltes operacions estan en marxa i les promocions es mantenen uns mesos als concessionaris, la previsió és que el volum de negoci siga semblant al de l’any 2022, en el qual es va facturar al voltant de 6 milions d’euros.

  • La mitjana de facturació per cotxe és de 23.600 €, front als 21.400 € de 2022.

La regidora de Polítiques econòmiques i Comerç, Vicenta Ferrer, ha fet  un primer balanç de la darrera edició de la X Fira del Motor de Gandia, celebrada el cap de setmana passat al centre de la ciutat.

Així, a falta de dades de facturació global, ja que moltes operacions estan en marxa i les promocions es mantenen als concessionaris durant mesos, la previsió és que el volum de negoci siga semblant al de l’any 2022, en el qual es va facturar al voltant de 6 milions d’euros.

La mitjana de facturació per cotxe ha augmentant sensiblement, passant dels 21.400 € de l’any passat als 23.600 € d’aquesta edició. També ha augmentat 6 punts el nombre de compradors de Gandia (del 24 al 30%).

“El balanç provisional és positiu, és una fira molt consolidada, que ha atret milers de persones, a més de a la mostra, també a l’hostaleria i el comerç de la ciutat”.

Ferrer ha destacat el fet que s’haja duplicat la venda de vehicles «eco» i etiqueta «zero», que ha passat d’un 11% en 2022 a un 22% enguany, del percentatge total de vendes. «El que demostra que la Fira del Motor de Gandia és ja un referent pel que fa a la sostenibilitat».

També es preveu l’augment de la xifra de vendes de vehicles d’ocasió respecte a edicions anteriors.

Articles relacionats