14 C
Gandia
Dilluns, 5 desembre, 2022

La ciclista Maria Jose Silvestre recapta quasi 8.000 € per a l’AFA Bocairent

– María José Silvestre fa lliurament de quasi 8.000 Euros a l’AFA Bocairent recaptats en el Mundial de 24 hores contrarellotge en corró Virtual.

– L’ultra ciclista de Bocairent, María José Silvestre, va fer lliurament dels beneficis del subcampionat del Món de 24 hores disputat fa un mes des del Teatre Avinguda de Bocairent.

– Silvestre va decidir oferir a les empreses de la zona la fórmula d’Euros per Quilòmetre i el benefici de la mateixa aniria a l’associació de Familiars i amics de persones amb Alzheimer i malalties degeneratives, Bocairent.

L’ultra ciclista ha unit aquest èxit esportiu a la victòria en les 24 hores de Le Mans en 2019, aconseguint competir “en un moment complex per als esportistes“. Reconeix que “estic molt orgullosa de les empreses que han fet costat a AFAB algunes en situacions complicades, hem rebut la col·laboració de Bocairent, Banyeres, Cocentaina, Ontinyent, Alacant i València“. Els 653,990 km s’han transformat en 7.839,17 Euros que van ser entregats a l’associació en presència de l’Alcalde de Bocairent Xavier Molina i la Regidora de Benestar Social i el Regidor d’Esports i Cultura.

La presidenta de l’Associació Carmen Doménech va rebre el xec i va apuntar que “AFAB som com una família, amb les seues despeses i les seues coses i en un any dur com aquest trobar-se amb persones com María José t’ajuden per a seguir avant“.

L’Alcalde de Bocairent, Xavier Molina, va reconéixer l'”esforç esportiu i d’implicar tantes empreses i agents socials per a portar avant aquests projectes que té, com un element transmissor de valors tan importants com fer beneficiària a AFAB, un tresor que tenim a Bocairent, persones com María José i entitats com aquesta”.

Articles relacionats