La Barca revalida el títol de millor carrer engalanat en les festes de Tavernes

Carrer la Barca.

El carrer La Barca ha repetit el primer lloc en el concurs de carrers engalanats de les Festes de Tavernes 2018. Amb el lema «Bon vent i barca nova», els veïns  han recreat la Mediterrània en totes les seus facetes, i fins i tot, han reflectit en el seu treball la problemàtica de l’abocament de plàstics al mar.

El jurat ha valorat l’enginy i el gran treball del veïnat, i ha valorat molt positivament la reutilització de materials en els decorats de tots els carrers participants.

L’alcalde, Jordi Juan, i la regidora de Cultura i Festes, Encar Mifsud, acompanyats de la corporació municipal, un jurat professional i alguns veïns, han fet este divendres la tradicional cercavila pel carrers engalanats, amenitzada per la música dels Dolçainers de la Valldigna.

Carrer Sant Antoni.

El segon lloc ha estat per a la decoració del carrer Sant Antoni, sota el lema Valldigvegas. El tercer lloc és per al carrer Sant Roc, que ha decorat el carrer sota el lema Jocs i atzar.

A més, també han participat en el concurs els carrers Sant Miquel, amb una decoració sota el lema Disneyland i el carrer Alacant, qui ha escollit una decoració esportiva sota el lema Poliesportiu.

Jordi Juan, alcalde de Tavernes, ha agraït el treball i esforç dels veïns per continuar «una de les tradicions més boniques de Tavernes», i ha ressaltat la importància d’esta activitat en la cohesió del veïnat i en la reivindicació del gaudi de l’espai públic.

Carrer Sant Roc.

L’Ajuntament de Tavernes reparteix un total de 2.500 euros entre els 5 carrers participants. Les quanties han variat segons el premi. 800 euros per al guanyador, 700 euros per al segon classificat, i 600 per al tercer. La resta de participants reben un premi econòmic de 200 euros com a agraïment a la seua participació i al seu esforç.

La recollida dels premis serà el diumenge dia 16 en el Saló de Plens de l’Ajuntament de Tavernes a les 12:30 hores.

Paella gegant

D’altra banda, este dijous ha tingut lloc la tradicional paella gegant per a la gent major, un dels actes més multitudinaris de les festes de Tavernes. Enguany, ha concentrat més de 1.000 persones de Tavernes que han gaudit del plat típic valencià cuinat per Galbis, de l’Alcúdia, i del meló proporcionat per les empreses valleres Bollo i Sala.

Les portes de l’espai multiusos del Vergeret s’han obert a les 12:30 hores, i entre les 13:30 i les 14 hores han començat servir-se els primers plats, fins a completar les 1100 racions que s’han repartit. La sobretaula ha estat amenitzada pel cantant local Jose David.

L’alcalde de Tavernes Jordi Juan s’ha dirigit a la concurrència per a desitjar-los que acaben de passar bones festes, i per a animar-los a participar de la programació, «una programació molt completa i per a totes les edats. Perquè la festa la fem les persones», ha assenyalat Jordi Juan.

Et Pot Interessar