El Real de Gandia posa en marxa la tercera edició de la Universitat Popular

L’Ajuntament del Real de Gandia, ha engegat la tercera edició de la Universitat Popular del Real de Gandia, per al curs 2018-2019, sota el lema «Educar és un art, és una cosa difícil d’explicar, però fàcil d’entendre». Es tracta d’una programació de cursos relacionats amb l’educació, la cultura, l’esport i l’oci.
L’oferta és àmplia i per a totes les edats amb diferents cursos, classes i tallers com: valencià i anglès, informàtica, noves tecnologies, fotografia, pilates, trx, ioga, zumba, pádel, balls de saló, contacontes, cinefórum per a adults i per a xiquets, tallers de cuina, de patchwork, de scraptbooking, de ceràmica i diverses i activitats infantils mensuals.
L’alcalde, Gustavo Mascarell, destaca que «el nostre objectiu és posar l’educació i la cultura al servei del Real perquè totes i tots puguem tenir accés a tots els cursos en igualtat de condicions. És una aposta decidida de l’equip de govern amb una important inversió municipal que, amb molt esforç i moltíssima il·lusió, fem que els
veïns i veïnes del Real de Gandia i de La Safor puguen tenir el màxim de recursos dins del nostre municipi».
Com i on
Els cursos començaran el pròxim dia 1 d’octubre i la inscripció pot realitzar-se fins al 25 de setembre en les dependències de l’Ajuntament del Real de Gandia.
Tota la informació es pot consultar en la pàgina web: www.elrealdegandia

Et Pot Interessar