III Cap de Setmana de la Ciència a l’Alqueria de la Comtessa

L’Alqueria de la Comtessa ha celebrat des d’este divendres 14 el Cap de Setmana de la Ciència, que enguany complia la seua tercera edició. Es tracta d’un conjunt d’activitats dirigides als més menuts, didàctiques i divertides on la ciència és la protagonista.

El III Cap de Setmana de la Ciència, organitzat per la regidoria de Cultura i Joventut de l’ajuntament de l’Alqueria de la Comtessa, començà divendres amb la projecció del curtmetratge d’animació “El Criptozoòleg”.

Més tard, i en plena naturalesa, “Els mags de les estreles” ajudaren a majors i menuts a descobrir les estreles, així com les llegendes i històries que s’amaguen al firmament.

Dissabte, 15 de setembre, els xiquets i xiquetes d’entre 7 i 12 anys van gaudir del “Taller de formació robòtica amb Lego”, una oportunitat per aprendre divertint-se, i posant en joc la imaginació i la creativitat. Durant esta activitat els menuts construiren i programaren robots utilitzant principis de lògica matemàtica, pensament resolutiu, habilitats digitals, i estratègies col·laboratives i de comunicació.

El III Cap de Setmana de la Ciència ha acabat fent un viatge a l’era dels dinosaures amb la visita a “Dino Expo XXL”, l’exposició de dinosaures animatrònics més gran d’Europa, que compta amb més de cent tipus a escala real.

La regidora de Cultura i Joventut de l’Alqueria de la Comtessa, Ana López, explica que es tracta d’un esdeveniment que aposta per l’educació i l’entreteniment. “És una manera fàcil i divertida d’acostar als més menuts, i també als majors, l’increïble món de la ciència i les seues diferents rames. Enguany han descobert nocions i curiositats d’astronomia, paleontologia o enginyeria a partir de diverses activitats”.

Et Pot Interessar