14.7 C
Gandia
Dilluns, 4 desembre, 2023

Karem Faus guanya a Ròtova la sisena cursa del circuit Safor-Valldigna

1 GRUPO DE CORREDORES ROTOVA
El grup de corredors i corredores del Safor Delikia desplaçat a Ròtova.

El Club d’Atletisme Safor Delikia Sport va estar present amb 50 corredors a la XX Cursa a Peu a Ròtova, dins del III Circuit de Curses Populars de la Safor-Valldigna, que es va celebrar diumenge passat sobre una distància de 10.000 metres. Per al club “groguet” cal destacar, en la classificació general, la victòria en categoria femenina de Karem Faus, amb un temps de 39:42; el tercer lloc per a Mónica Mahiques (42:07) i la segona plaça en xics per a Salva Gomar, amb un crono de 33:45.

Karem Faus continua en ratxa en el circuit, atès que fins ara ha estat primera en sis carreres; Ròtova, Palma, Oliva, Barx, Almoines i l’Alqueria de la Comtessa. El club lidera la classificació general femenina del circuit i és tercer en la masculina.

Altres podis per categories a Ròtova van ser els següents: Alfredo Matoses (2n en Veterans D); David Ferrairó (3r en Veterans D); Mónica Mahiques (1a en Veteranes C) i Suni Perales, qui va ser 2a en Veteranes C.

D’altra banda, Neus Mas va guanyar dissabte passat en categoria femenina la 10K Villa de Catral, a Alacant, i va ser la 15a en la general, amb un temps de 37:04 I un ritme de 3’42’’ el quilòmetre.

Articles relacionats