10.3 C
Gandia
Dimecres, 8 febrer, 2023

Joves PV de Gandia renova la seua executiva

• El nou equip, encapçalat per Pere Sirerol com a secretari local, destaca les ganes i la il·lusió d’emprendre aquest nou camí totes juntes.

• Eixamplar les bases joves, aportar una nova visió, augmentar la participació del jovent en l’activitat política de Gandia són alguns dels objectius que s’han marcat.

• La nova direcció es completa amb Óscar Ramírez (secretari d’organització); Alejandro González (secretari de finances), i tanca l’àrea d’organització l’exsecretari local, Jesús Oya. A l’àrea de dinamització: Andrea Llopis, Aitana Vidal i Jaume Roig. I participen de l’àrea de comunicació: Marc Llopis, Julian Garcia, Marc Llopis i Damian Todolí.

El 25 de novembre passat es va celebrar el congrés local de Joves PV de Gandia. Aquest va estar marcat per la renovació dels membres de l’executiva, i no sols per les persones sinó pels perfils i les edats. Així, a aquesta nova etapa s’han sumat un gran nombre de persones noves a l’organització, amb la idea d’aprendre, aportar i fer créixer el projecte nacionalista i d’esquerres a la ciutat.

A l’acte, les joves del partit, van estar acompanyades per part de l’executiva local de Més i de Compromís per Gandia amb els seus secretaris/portaveus, Rafa Ferrer i Ivà Bonet, respectivament, i la regidora de la ciutat, Alícia Izquierdo. Per part de Joves PV, hi va acudir la secretaria general Isa Llobell, i per part de Joves PV la Safor-Valldigna, el seu secretari Sergi Vidal, els quals hi van dedicar unes paraules per tal d’encoratjar l’assemblea a treballar pel projecte comú.

La nova executiva, encapçalada per Pere Sirerol com a secretari local, destaca les ganes i la il·lusió d’emprendre aquest nou camí totes juntes. Eixamplar les bases joves; aportar una nova visió; augmentar la participació jove en l’activitat política de Gandia són alguns dels objectius.

Amb la fita electoral marcada al calendari, el nou secretari local destacava que “les joves d’aquest projecte volen ser el futur de les polítiques inclusives, feministes, ecologistes i d’esquerres a la ciutat, però que el present també és seu i volen aportar la seua visió sobre les problemàtiques de les joves de la ciutat, i que volen ser referent per a totes aquelles persones que creguen que Gandia mereix seguir sent referent al país, amb les polítiques verdes i socials dels darrers anys”. La unitat, la participació a peu de carrer i l’esperit crític que sempre han caracteritzat a Joves PV, han sigut els trets que han destacat de la nova executiva en la presentació de la candidatura, aprovada per unanimitat pels i les assistents.

La nova executiva es completa amb Oscar Ramirez com a secretari d’organització, Alejandro González com a secretari de finances, i tanca l’àrea d’organització l’exsecretari local, Jesús Oya. A l’àrea de dinamització: Andrea Llopis, Aitana Vidal i Jaume Roig. I participen de l’àrea de comunicació: Marc Llopis, Julian Garcia i Damian Todolí.

Articles relacionats