28.8 C
Gandia
Dissabte, 30 setembre, 2023

Compromís Safor-Valldigna lamenta les declaracions del president de FAES al voltant de l’ampliació de la CV-60

 

Des de Compromís Safor-Valldigna han assenyalat que “en la gala de FAES del passat dimarts que va tindre lloc a Gandia, el seu president, Juan Pablo Tur,  va tindre unes declaracions desafortunades per manifestar que l’associació que presideix donarà suport a totes aquelles entitats i partits que donen el seu suport unànime a la prolongació de la CV-60, tant en el tram entre Gandia i Palma com el que va de Terrateig a l’Olleria”.

Compromís no ente en què va a consistir aquest suport, si va a demanar el vot dels seus associats per a determinats partits polítics, ja que l’any vinent és any electoral….. o què significa aquest suport.

En segon lloc els sembla molt greu que ni tan sols es dignaren a estudiar les alternatives viables i sostenibles que des de Compromís van plantejar a la Conselleria de Territori sense destrossar el nostre territori milloren la mobilitat comarcal en el tram entre Palma i Gandia. Ja que mai, mai, s’ha qüestionat el desdoblament des de l’Olleria a Terrateig.

L’alternativa proposada consisteix en:

a) Accés a l’AP-7 des de la CV-680 al pas del terme de Beniarjó a través d’una rotonda elevada de distribució del trànsit que aprofitaria l’actual viaducte entre Almoines i Beniarjó.

b) Enllaç de la CV-60 amb l’N-332 (Ronda de Gandia) al pas pel cementeri de Gandia, capaç d’assumir l’escàs increment de trànsit que preveu l’actual Projecte de Connexió de la CV-60 amb l’N-332. L’accés des de la ciutat i la platja se seguiria fent per la via actual, l’Avinguda de Vilallonga.

Des de Compromís volen deixar clar que tot i les desafortunades declaracions de Juan Pablo Tur, que esperen no siguen compartides per la resta d’empreses associades a FAES, que la Conselleria d’Economia Sostenible continuarà donant suport a la indústria, empreses, comerços i persones de la Safor-Valldigna com s’ha demostrat des que Compromís està governant, invertint més de 93 milions d’euros fins al 2021 per a millorar els polígons industrials, la indústria, els comerços, l’ocupació, l’emprenedoria i cooperativisme, l’eficiència energètica i la internacionalització i innovació de les empreses de la Safor-Valldigna.

Una inversió que no té cap precedent en els anteriors governs de la Generalitat Valenciana i que globalment al País Valencià suposa una variació respecte del 2014 quan governava el Partit Popular (54,1 milions d’euros) al que està pressupostat per al 2023 (298,5 milions d’euros) del 451,76%.

Articles relacionats