JOSÉ MANUEL ORENGO APAREIX IMPLICAT EN LA TRAMA DE CORRUPCIÓ D’IMELSA

Pel que sembla, este cas de corrupció no es limitava només a la recaptació il·legal de comissions, també a la col·locació d’endollats en altres empreses públiques, i ahí apareixen esguitats tots els partits, segons la informació que Marcos Benavent va deixant sobre la taula de la Guàrdia Civil.

El cas de José Manuel Orengo ha sorprés a Gandia, on ja està sent investigat per altres dos causes, en la mesura que no es sospitava que l’exalcalde apareixera implicat en aquest afer. Fins ara la condició d’investigat d’Orengo es derivava d’assumptes d’estricta política local i gestió municipal, com ara la desaparcició d’una subvenció de cinc milions d’euros per a construir un edifici d’investigació que mai es va construir, o la sol·licitud de crèdits bancaris sense la preceptiva autorització de la Generalitat. Semblaven aspectes propis de la batalla política local, i per eixe motiu ha sorprés més encara que qui ha estat històricament el principal suport orgànic del president de la Generalitat al PSPV aparega embolicat en la trama que es pensava que era de Rus.

Orengo i els altres dos nous investigats hauran d’acudir al llarg de la setmana vinent a les dependències de la Caserna de Patraix. Els altres investigat són Emili Altur, qui ocupa actualment la vicepresidència tercera de la Diputació de València, i Rosa Pérez, diputada d’EUPV i vicepresidenta quarta, qui va destapar el cas i que es creu va aportar també els enregistraments de l’exgerent d’Imelsa, Marcos Benavent, s’ha vist implicada.

Cs denúncia que PSPV, Compromís i PP s’han aliat a Gandia per a mantindre el sou a un trànsfuga