13.4 C
Gandia
Dimecres, 6 desembre, 2023

Jornada històrica per a la banda de l’Associació Musical de Guardamar de la Safor

 

 

La Banda de Música de l’Associació Musical de Guardamar de la Safor ha fet realitat un altre objectiu, el de passejar el nom de Guardamar de la Safor pel centenari camp de futbol de Mestalla, en el partit jugat en el dia d’ahir pel València CF i l’Almeria.

Al voltant de 70 músics van representar a la Banda de Música de Guardamar de la Safor, que van fer gaudir a l’afició valencianista, també va ser emotiu la penjada d’un corbatí al banderí de l’Associació Musical per  l’exfutbolista del València Cf., Miguel Tendillo acompanyat pel Ferran Segui, president de l’Associació i Anabel Ferrer, Alcaldessa de Guardamar de la Safor, i component de la banda.

Guardamar de la Safor Mestalla

El Mestre de la Banda, José Luis Carreres Belda, ha assenyalat que “una vegada més la nostra banda de música ha portat per bandera el nom de Guardamar i aquesta vegada ha sigut en la catedral del futbol valencià. Orgullós del treball realitzat i dels meus músics, del suport del nostre ajuntament i de la col·laboració desinteressada de tants músics que han volgut compartir la nostra experiència. Ahir vam fer novament història al nostre poble. Gràcies a l’afició del Mestalla pel seu calorós acolliment i als responsables per confiar en la nostra banda de música en un esdeveniment d’aquesta magnitud”.

Articles relacionats