21.8 C
Gandia
Dijous, 28 setembre, 2023

Els carrers d’Oliva esclataren d’alegria i germanor amb motiu de la Festa de Sant Antoni

Les famílies, veïns i veïnes, visitants i les seues mascotes desfilaren pel carrer de Sant Vicent i reberen la tradicional benedicció organitzada per la Regidoria de Festes, els Amics de Sant Antoni, la protectora d’animals Vedama i la Parròquia de Sant Roc.

L’Ajuntament d’Oliva a través de la Regidoria de Festes, que encapçala Yolanda Navarro, va destacarla tasca de les associacions organitzadores, la participació de tot el veïnat d’Oliva i la implicació i col·laboració als Festers de Sant Vicent, a la Colla Sarabanda per amenitzar l’esdeveniment, al cor parroquial de Sant Roc, als Amics del cavall i als treballadors de la casa per garantir la seguretat en l’acte, a la Policia Local, la Brigada de Festes i Creu Roja.

“Les mascotes juguen un paper important en la vida dels veïns i veïnes d’Oliva. L’amor entre els animals de companyia i nosaltres és recíproc i per aquesta raó, compartim les nostres vides. Són un integrant més de la família i, en molts casos, els més estimats de la casa. La seua fidel companyia, la seua alegria i el seu amor desinteressat són algunes de les qualitats que veiem reflectides en ells. Estimem-los i cuidem-los!” va assenyalar la regidora.

Articles relacionats