Jorge Rodríguez diu que es presentarà de candidat «sí o sí»

L’expresident de la Diputació de València i alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, ha assegurat aquest dimecres que «sí o sí» es presentarà com a candidat l’alcaldia d’Ontinyent i ha advertit Ferraz: «S’equivoca qui pensa que des de Madrid es decideix el futur dels pobles».

Rodríguez, en declaracions als mitjans després de visitar el campus de la Universitat en aquesta localitat valenciana, ha explicat que se sent «molt sorprés» per la decisió del PSOE de no deixar-li concórrer a les primàries per a repetir en l’Alcaldia en 2019 després de ser suspès cautelarment de militància arran de la seua detenció en l’Operació Alqueria a la fi de juny.

«Jo sempre he dit que sí o sí em presentaré a la candidatura d’Ontinyent, ho vaig dir en el seu moment i ho mantinc ara», ha recalcat. Sobre aquest tema, ha advertit que «s’equivoca qui pensa que des de Madrid es decideix el futur dels pobles» perquè «el futur dels pobles es decideix en els pobles i el futur d’Ontinyent només ho decideixen els de Ontinyent». «Diguen el que diguen i facen el que facen el futur d’Ontinyent està en mans de la gent d’Ontinyent», ha recalcat.

Rodríguez ha aclarit que ell no pot estar en un partit en el qual li tiren i sobre aquest tema ha recalcat que ha sigut el PSOE el que ha trencat relacions amb ell i per açò ha comentat que «l’única cosa que pot fer, amb tota la tristesa del món, és acatar la decisió».

No obstant açò, Rodríguez, que ha recordat que ha treballat «molt» pel PSOE durant la seua vida, veu aquesta prohibició «totalment incomprensible» perquè «no respecta el codi ètic del partit ni un principi de constitucionalitat com és la presumpció d’innocència». Per açò, ha assenyalat que pertànyer a un partit que actua d’eixa forma se li fa cada dia «més costa amunt».

El també exportaveu del PSPV ha agraït «el suport» que «en tot moment» li ha donat el PSPV i en eixe sentit ha aclarit que ha sigut Ferraz «qui ha decidit contra els propis estatuts» que no pot ser candidat pel PSPV.

Per açò, ha considerat que «ara el que ens toca és obrir un període de reflexió amb els militants d’Ontinyent per a poder decidir d’una manera conjunta qual és el futur». En eixe sentit ha explicat que «l’important» per a ell és que «es faça el que es faça, siga de la mà dels militants d’Ontinyent» i sobretot per a «continuar defenent els interessos de la ciutadania» d’Ontinyent.

Et Pot Interessar