Els Verds decidirem la nostra estratègia electoral pensant en Gandia

ELS VERDS GANDIA         

Davant de les diferents notícies sorgides en els mitjans de comunicació on es parla de les possibles aliances per a les properes eleccions locals, Els Verds de Gandia volem fer públiques les següents puntualitzacions:

1. Els Verds de Gandia, assemblea local de la Federació d’Els Verds, es presentarà a les properes eleccions locals, autonòmiques i europees, que coincideixen en la data si no hi ha convocatòria anticipada de les autonòmiques, i, en eixe marc polític, prendran posició sobre possibles processos unitaris o presentar-se en solitari. Cosa que encara no s’ha fet i que està pendent de converses en diferents àmbits territorials, d’Estat i de País Valencià. La nostra organització local, ara, està encetant el procés d’elaboració del programa electoral i d’anàlisi de la gestió de l’actual govern municipal de PSOEMés Gandia.

2. En l’àmbit de Gandia, Els Verds no van participar en la coalició Més Gandia en les passades eleccions i, fins ara, Esquerra Unida no s’ha adreçat a Els Verds per a conéixer quina és la nostra opinió al voltant de participar o no en una possible renovació o ampliació de la mateixa. Els Verds no necessitem que algú d’altre partit parle per nosaltres, ni que propose a Compromís la nostra participació en una coalició que no va ser la nostra sense haver-nos preguntat abans si volem o no pertànyer o si voldríem o no que Més Gandia es repetira amb els mateixos components o d’altres diferents.

3. En el moment que Els Verds acordem quina és la nostra posició entrarem en contacte directament amb els partits que considerem doncs, amb la majoria, tenim unes magnífiques relacions des de fa anys i, per tant, no ens calen intermediaris aliens a nosaltres, ni per a parlar amb Compromís i els partits que hi pertanyen ni amb altres com Podem o altres més, per tal d’encetar un procés unitari que, de donar-se, sempre serà per enllestir un programa electoral en el marc de l’esquerra verda valenciana, pensant en Gandia, la seua gent i el seu territori i per a fer una important renovació de la manera de fer política municipal.

4. A més, Els Verds hem estat molt crítics amb algunes decisions que membres de Més Gandia han compartit amb el PSOE -com ho és, per exemple, la creació d’una nova taxa dintre del preu de l’aigua- que seran motiu de reflexió i anàlisi davant de la preparació i definició de l’estratègia electoral que, finalment, aprove el nostre partit des de la nostra independència i sobirania política.

Et Pot Interessar