10.3 C
Gandia
Dimecres, 8 febrer, 2023

Javier Mariscal dissenyarà el cartell de la pròxima edició de la fideuà de Gandia

  • A escala internacional dota d’importància al concurs de fideuà en la línia de buscar nous mercats i donar a conéixer la gastronomia com un element més del destí turístic gandià.

  • És també una mena d’homenatge a la capitalitat mundial del disseny de València 2022.

El dissenyador valencià de prestigi internacional, Javier Mariscal, se suma a la marca Fideuà Gandia. Tal i com ha anunciat el regidor de Turisme, Vicent Mascarell, Mariscal serà l’encarregat d’elaborar el cartell de la pròxima edició de la 48 edició del concurs de Fideuà de Gandia. A més de promocionar la marca turística, el fet d’incorporar un artista de renom és també una mena d’homenatge a la capitalitat mundial del disseny de València 2022.

«És un honor i una oportunitat que aquest dissenyador siga el creador que il·lustre la marca fideuà de Gandia. Serà el que ens ajude a promocionar-nos i a créixer com a destí turístic gastronòmic a partir del nostre plat més internacional, únic i exclusiu», ha expressat Mascarell. D’aquesta manera, el prestigiós dissenyador Mariscal a escala internacional dota d’importància al concurs de fideuà en la línia de buscar nous mercats i donar a conéixer la gastronomia com un element més del destí turístic gandià.

Articles relacionats