16.7 C
Gandia
Dijous, 23 maig, 2024

Ja és oficial: Juan Carlos Moragues serà el candidat del PP a l’Alcaldia de Gandia

– El Comité regional ha aprovat la proposta unànime del Comité electoral local perquè Moragues siga el cap de llista en les eleccions de maig de 2023.

Juan Carlos Moragues ja és oficialment el candidat a l’Alcaldia de Gandia pel Partit Popular. El Comité regional del partit ha ratificat d’aquesta manera la proposta unànime elevada pel Comité electoral local de Gandia, passant Moragues a ser de facto el candidat a les eleccions del pròxim mes de maig de 2023.

Llicenciat en Dret, Ciències Econòmiques i Empresarials, Moragues va ser des de 2012 a 2015 Conseller d’Hisenda i Administració Pública de la Generalitat Valenciana sent President Alberto Fabra. A més, des de 2015 fins a 2018 va exercir el càrrec de Delegat del Govern d’Espanya a la Comunitat Valenciana per a, posteriorment, incorporar-se a la seua plaça d’Inspector d’Hisenda de l’Estat.

Amb el nomenament oficial de Juan Carlos Moragues, el Partit Popular afronta la recta final perquè el maig de 2023 es produïsca el canvi de govern que necessita Gandia.

Moragues ha manifestat que “no hi ha major orgull per a mi que poder optar a ser l’Alcalde de la meua benvolguda ciutat” a més d’indicar que “és un repte apassionant, que afronte amb responsabilitat i molta il·lusió, vull treballar sense descans per a aconseguir una Gandia millor, la ciutat en la qual crec, una ciutat dinàmica, emprenedora, terra d’oportunitats, on prevalga la iniciativa particular, associativa i empresarial, sense tuteles ni controls, atractiva per a invertir i acollidora per a viure”.

El candidat a l’Alcaldia pel Partit Popular ha assenyalat que “Gandia necessita un canvi, deixar de ser una ciutat aïllada, incomunicada, constreta i cada vegada més empetitida, per a transformar-se en una ciutat referent i innovadora, ben gestionada i amb esperit reivindicatiu”. Finalment, ha manifestat que “la meua voluntat és parlar amb tots els veïns i veïnes, amb el teixit associatiu, amb les persones que estan al capdavant de comerços, botigues i negocis, amb tots els col·lectius, escoltar-los, prendre nota de les seues necessitats i inquietuds, atendre les seues reivindicacions i entendre els seus problemes, per a així posar tota l’obstinació a donar-los solució”.

Articles relacionats