14.4 C
Gandia
Dimarts, 6 desembre, 2022

Iván Gomar, vigent campió d’Espanya de ciclocròs, pateix una caiguda i perilla la seua presencia al Campionat d’enguany

Finalment el corredor de la Font d’en Carrós Iván Gomar, vigent campió d’Espanya de ciclocròs en categoria cadet, no podrà assistir als primers entrenaments de la Federació Valenciana després d’haver-se fracturat la clavícula en una caiguda.

Gomar que ha estat preparant durant molts mesos la temporada de ciclocròs ha vist com tot es truncava amb una caiguda que no pareixia greu, però que li assestava un dur colp a la clavícula.

Ara haurà de romandre unes quantes setmanes en repòs perquè la fractura cicatritze, i una vegada tot aquest totalment solucionat començar a posar-se en forma des de zero. Fet que fa que la seua assistència al campionat d’Espanya en Torrelavega a principis del mes de gener serà tota una incògnita.

Destacar que aquesta temporada tan atípica per culpa de la pandèmia de coronavirus està minvant les preparacions dels ciclistes perquè ho ha sigut possible una preparació que s’ajustara a un calendari de competició, ja que moltes de les proves han sigut suspeses per recomanacions sanitàries.

Fet que ha comportat el desànim dels ciclistes i les ciclistes, i que intenten pensar que el pròxim any de competició tindrà un desenvolupament més normal.

Articles relacionats