15.4 C
Gandia
Dissabte, 26 novembre, 2022

Gandia millora els patis de les Escoletes Infantils Municipals

 

  • Gandia inverteix 26.000 € en la millora dels patis de les escoletes infantils municipals

La regidora delegada d’Educació, Carmen Fuster, ha visitat aquest matí l’escoleta municipal infantil del Centre històric per a comprovar de primera mà els treballs que s’han realitzat als patis del centre. Aquesta actuació també s’ha realitzat en els centres de “Les Alqueries”, “Dues Campanars” i el Raval amb una inversió total de 26.000 €.

Tal com ha assenyalat l’edil, la intenció de l’executiu és millorar aquests espais, ja que en l’actual situació sanitària “els espais oberts s’han convertit en el lloc perfecte de convivència i de socialització. Els patis escolars poden ser un recurs escolar que fomenten l’autonomia i la llibertat d’actuació dels xiquets i xiquetes” i afegia que “l’objectiu està en transformar aquests espais en zones d’experiències i aprenentatge“.

El compromís d’aquest departament i del govern municipal és continuar implantant serveis innovadors i de qualitat dins del canvi de model pedagògic que la xarxa municipal d’Escoletes està implementant durant aquesta legislatura que segur tindrà un impacte positiu sobre tots els xiquets i xiquetes” va afirmar Fuster.

Articles relacionats