17.7 C
Gandia
Dijous, 22 febrer, 2024

Ivan Gomar toca el cel amb dos grans victòries

 

 

Un cap de setmana que no oblidarà mai el ciclista de la Font, Iván Gomar, després del doblet aconseguit aquest cap de setmana primer en la prova de Xàtiva i el diumenge a València ambdues de caràcter internacional i de categoria C2.

Gomar va deixar clar que sobre sec és el júnior més fort d’aquest país i que tan sols els seus companys de l’equip TeikaRaúl Mira, Pablo Calvo i Pau Martí poden aombrar un domini en aquestes dues últimes carreres que resten per al final de la temporada.

La victòria de Gomar es va fonamentar en una lluita quilòmetre a quilòmetre per obtindre una bona renda com ha succeït a València després d’una dura carrera el dia anterior a Xàtiva.

En categoria femenina, Alejandra Puente acabaria en el desé primer lloc en júnior mentre que en cadets, Aitana Calabuig va ser 5 i Laia Canet 6.

Joan Fraile Llacer va realitzar una gran carrera en categoria elit guanyada pel de la Vila Joiosa Felipe Orts, el valler va finalitzar tretzé i huité sub 23. La seua germana Lídia va finalitzar en el lloc 21.

Els cadets enrolats tots ells en l’Amiant van obtindre un bon resultat en les dues carreres, a València van acabar de la següent manera: Jaén 11, Xavi Mestre 19, Vicent Grau 22, Aitor Arlandis 25 i Joan Corbi 35.

D’altra banda a la categoria d’escoles, Carla Bañuls va ser la segona millor dona d’infantils mentre que Paula Esteban finalitza 5 i Carla Martínez 7, en categoria masculina Jorge Flores va ser 21 i Marc Iborra 32.

En categoria d’aleví es va saldar amb el tercer lloc d’Irene Flores i el 13 de Sergi Margarit, Andreu Sansaloni 19, Darío Humanez 35 i Iker Arlandis 43.

Finalment en la categoria de principiants el de la Vall Cristian Vercher finalitza en el lloc onzé.

Orts renova

Durant aquest passat diumenge el ciclista de Vilajoisa i actual campió d’Espanya, Felipe Orts va anunciar en exclusiva que renova amb el Burgos-BH per a la pròxima temporada i que s’anunciarà al llarg d’aquesta setmana.

Amb aquesta notícia es tallen els rumors d’una possible volta al Teika, ja que s’estava parlant molt de per què no renovava amb el Burgos. Precisament tot era de tipus econòmic i no de resultats, ja que el ciclista està realitzant una gran temporada segons els caps de l’equip burgalés.

Articles relacionats