17.6 C
Gandia
Dimecres, 28 febrer, 2024

Gran festa del voleibol al Grau de Gandia

El Grau de Gandia va poder gaudir d’una jornada completa de voleibol en el CEIP Joan XXIII, el dissabte passat 11 de desembre, encara que el vent va estar molt prop d’evitar-ho. I és que les condicions meteorològiques no havien deixat encara que en el Grau s’uniren els partits federats dels equips federats del Veles e Vents, amb els escolars dels equips
base de Joan XXIII.

Un dia doblement especial al coincidir amb el derbi de Gandia entre els equips del club que porta el nom de la ciutat, el Club Voleibol Gandia i els equips de la recentment creada unió del Grau entre Veles e Vents i Joan XXIII.

Els partits es presentaven apassionants; principalment l’infantil que enfrontava a les primeres classificades, CV Gandia, enfront de les terceres, l’equip grauer.

El resultat final va ser d’1-3 amb parcials de 20-25/ 25-16 / 12-25, amb victòria de l’equip gandià, resumeix un partit de gran nivell, jugat de tu a tu, en el qual més de 100 persones van poder gaudir de voleibol de molt alt nivell.

D’altra banda, el segon partit, de categoria cadet, es presentava molt més desigualat, ja que les de Gandia lideren la temporada i les graueres lluiten per la permanència amb un equip replet de jugadores infantils; i aquesta, a priori, diferència entre els dos equips es va plasmar en un partit en el qual el quadre visitant es va emportar el partit jugant a mig gas.(0-3 parcials 12-25 /20-25 /17-25).

Voleibol Grau de Gandia 3

Respecte als escolars, cinc equips del Joan XXIII (dos alevins i tres benjamins) van gaudir juntament amb els equips del CV Gandia, Escolapies, etc., d’una jornada apassionant i molt divertida.

Ara els equips grauers, es desplaçaran a València per a tancar la primera volta en la qual l’infantil Decorgandia espera acabar entre els quatre primers i el cadet DC. Hotels acabar la ronda fora de llocs de descens.

Articles relacionats