25.6 C
Gandia
Dilluns, 15 abril, 2024

Voluntat per donar continuitat a la Fira Benestar Animal a Gandia

 

 

Dissabte passat va tindre lloc la primera Fira de Benestar Animal a Gandia, a la plaça del Tirant, amb l’objectiu de conscienciar a totes les persones del respecte cap als animals, de cuidar-los i no abandonar-los i evitar el seu maltractament.

Fira Benestar Animal Gandia 1

La regidora de Benestar Animal, Liduvina Gil, qui ha expressat el seu desig de repetir altres anys aquesta fira, ha explicat que amb aquesta es pretenia “culminar i visibilitzar els esforços de totes les persones anònimes que de forma voluntària, gratuïta i altruista i sota la protecció de les associacions protectores dels animals vetlen pel benestar dels animals desemparats i per donar una segona oportunitat a aquells que es troben en albergs a l’espera de ser adoptats per una família”.

Fira Benestar Animal Gandia
Per altra part, ha agraït “la gran participació de les persones que es van acostar a la fira i també la col·laboració de les associacions protectores que l’han feta possible”. De fet, van participar un gran nombre d’associacions d’animals de diferents llocs: Bellreguard, Xeresa, Vilallonga, Real de Gandia, Xàtiva, Dénia, Cullera, Oliva, Tavernes i Palma la Safor.

Articles relacionats