16.6 C
Gandia
Dimecres, 22 març, 2023

Intercepten un paquet postal amb prop de dos quilos de cocaïna a la Safor

• La Policia Nacional deté a dues persones després d’interceptar un paquet postal amb prop de dos quilos de droga

• Les autoritats alemanyes van detectar un enviament procedent de Colòmbia amb substància estupefaent

• Els investigadors després de conéixer que el seu destí era Espanya van rastrejar la comanda fins al seu lliurament a Gandia

• Els agents van intervindre 1,7 quilos de cocaïna i 585 euros en metàl·lic

Agents de la Policia Nacional han detingut en la localitat valenciana de Gandia a dos homes de 43 i 52 anys, d’origen colombià, com a presumptes autors d’un delicte de tràfic de drogues, després de rebre un paquet procedent de Colòmbia amb substància estupefaent.

La investigació es va iniciar a l’octubre, quan les autoritats alemanyes van interceptar un paquet que contenia pel que sembla cocaïna procedent de Colòmbia amb destinació a Espanya. Després de ser alertats, els agents de la Policia Nacional i funcionaris del Servei de Vigilància Duanera van rastrejar l’enviament que en primer moment el seu destí era la ciutat de Sevilla on havia de ser recollit.

No obstant això, fruit de les indagacions policials els investigadors van esbrinar que el remitent hauria redirigit el lloc d’arribada del paquet, situant-lo en la localitat valenciana de Gandia. Després de controlar els moviments de la comanda, els agents de la Udyco de la Policia Nacional es van dirigir al domicili on va ser entregat, arrestant en aquest moment al destinatari com a presumpte autor d’un delicte de tràfic de drogues.

Durant les perquisicions, els agents van esbrinar que un amic del detingut li hauria demanat recollir el paquet perquè presumptament es trobava fora. Després de conéixer això, els agents ho van localitzar i van detindre a l’home com a presumpte autor d’un delicte de tràfic de drogues.

Finalment els policies van interceptar 1,7 quilos que sembla cocaïna i 585 euros. Els dos arrestats, un d’ells amb antecedents policials, han passat a disposició judicial.

Articles relacionats