18 C
Gandia
Dimarts, 21 maig, 2024

El col·legi Las Colinas torna a organitzar la Carrera Solidària Fundació IN

Com ja és tradicional, el col·legi Las Colinas impulsa diferents esdeveniments solidaris en els quals participen tots els membres de la seua comunitat educativa, claustre de professors, alumnes, famílies, etc.

Després de l’èxit obtingut l’any passat amb la I Carrera Solidària Fundació IN – Col·legi Las Colinas en la qual es van recaptar 2.365 €, el centre escolar i la Fundació continuen unint les seues forces en la lluita contra el càncer. La Fundació Iñaki Nogueroles, Joves contra el Càncer (Fundació IN) comença la seua marxa l’any 2010. El seu objectiu és, principalment, millorar la qualitat de vida de joves amb càncer i aconseguir que es reconega als joves amb càncer com un col·lectiu amb necessitats mèdiques i assistencials específiques.

Dijous que ve 4 de febrer, dia internacional del càncer, se celebrarà en les instal·lacions del centre escolar la II Carrera Fundació IN – Col·legi Las Colinas, carrera solidària en la qual la recaptació de la qual anirà destinada íntegrament a la Fundació IN.

El disseny del dorsal per a la carrera correrà enguany a càrrec dels mateixos alumnes del col·legi. Tots els alumnes des dels més xicotets de Comunitat Infantil (0-3 anys) fins als alumnes d’ESO dibuixaran el seu dorsal i d’entre tots els dissenys, un jurat format per professors i alumnes de Batxillerat, triarà el dorsal oficial de la Carrera.

Els alumnes i alumnes de Las Colinas, demanen la col·laboració de tots aquells que vulguen participar en aquesta carrera solidària, mitjançant la realització d’un donatiu o l’adquisició de dorsals Km 0. Per a això poden col·laborar realitzant una donació per BIZUM amb el codi de la Fundació IN 02896 posant en el concepte Dorsal Km 0 Las Colinas.

Amb el màxim desitge que aquesta iniciativa prospere i tinga el major èxit possible i demostre l’esperit solidari del Col·legi Las Colinas i així continuar amb la relació, d’estreta col·laboració, entre les dues entitats durant molts anys.

Articles relacionats