24.3 C
Gandia
Dilluns, 20 maig, 2024

L’ALQUERIA DE LA COMTESSA VA GAUDIR DE NOU DE LA FESTA DE SANT ANTONI

La setmana passada l’Alqueria de la Comtessa va celebrar la tradicional festivitat de Sant Antoni. Va començar el dissabte, 22 de gener, amb una cercavila pels carrers del poble a càrrec de la colla local de Dolçaines i Tabals del municipi.

El 23 de gener, l’alcalde del municipi, Voro Femenia, junt amb veïns del poble van portar a Sant Antoni a la Plaça Major on es va dur a terme la benedicció d’animals i pans, i es va repartir el pa beneït a la Plaça Major al voltant de la foguera. Després es va celebrar la missa a Sant Antoni i va haure una cercavila pels carrers del poble a càrrec de la Unió Musical Santa Cecília de l’Alqueria de la Comtessa.

La celebració es va portar a cap respectant totes les mesures que indiquen les autoritats sanitàries per tal de tindre un Sant Antoni 2022 segur. Tots els esdeveniments van complir amb la normativa vigent amb l’ús de la mascareta obligatòria i el manteniment de la distància interpersonal de seguretat. “És un plaer poder tornar a celebrar aquestes tradicionals festes que tant gaudeix el nostre poble”, ha afirmat l’alcalde.

Articles relacionats