18.5 C
Gandia
Diumenge, 28 maig, 2023

Ròtova comptarà amb millores en el túnel i l’entorn de l’autovia cap a Alfauir

La Conselleria de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat realitzarà actuacions de millora d’accessibilitat i de millora d’espais junt amb l’autovia CV-60, a Ròtova. En concret, es millorarà l’accessibilitat del túnel de vianants de Ròtova cap a Alfauir; i es millorarà el recorregut de vianants a la rotonda cap a Alfauir.

Recorregut peatonal a la rotonda cap a Alfauir

Entre les actuacions previstes, hi ha la de canalització de desaigüe baix de l’autovia, al camí de l’Arcadeta. I es realitzarà una plantació d’arbres al mateix camí, per a condicionar l’entorn de l’arcada medieval de la séquia mare de Ròtova i Alfauir, el denominat pont de l’Elegreix, que se salvà durant les obres de construcció de l’autovia del Morquí.

Les actuacions a la zona de l’Arcada són la continuació d’unes d’anteriors, en què la Conselleria va aclarir i mantejar una part del trajecte del camí, en la zona d’afecció de l’autovia, per evitar-ne la invasió de la canya tant al camí com al voltant del monument. D’ençà de l’actuació, el consistori rotoví hi col·labora en la millora ambiental de la zona.

Aquesta setmana començaran les obres i el camí de l’Arcadeta romandrà tancat fins a la finalització d’obres.

Articles relacionats