17.5 C
Gandia
Diumenge, 26 març, 2023

COMPROMÍS DE XERACO ACUSA AL PP DE XERACO DE MENTIDER SOBRE LA POLÈMICA TALA DE PINS

 

– “Fa quasi un any que el PP de Xeraco sabia que anava a passar”, han assenyalat des de grup municipal de Compromís

El Grup Compromís per Xeraco, i d’acord amb les queixes manifestades pel veïnat en relació a la tala dels pins de l’entrada al poble, va preguntar al govern municipal del PP el motiu d’aquesta tala, obtenint sempre la mateixa resposta “És responsabilitat de Carreteres”.

Segons la portaveu de Compromís, Jacinta Rubio, ha manifestat que “des del grup municipal vam considerar necessari contrastar la informació del PP de Xeraco i gràcies a la intervenció de la Conselleria de Transició Ecològica hem descobert que qui provoca la tala dels pins és el mateix PP de Xeraco al queixar-se a la Demarcació de Carreteres dient que els pins provocaven problemes“.

A aquesta queixa, Carreteres li contesta el dia 10 de març de 2021 que procedirà a la poda i tala dels pins quan tinga disponibilitat, cosa que el govern local del PP ha amagat al poble, sent sabedor que anaven a talar els pins. Uns pins plantats tots per diferents generacions de gent de Xeraco, segons han assenyalat des de Compromís per Xeraco.

Jacinta Rubio considera que “és un fet molt greu que el PP de Xeraco, haja consentit la tala d’aquests pins, alguns d’ells de més de 40 anys, quan tenia a les seues mans haver-ho evitat“.

Articles relacionats