14.3 C
Gandia
Divendres, 24 març, 2023

Presentació activitats 75 aniversari CF Gandia

 

L’alcalde de Gandia, José Manuel Prieto; va participar ahir en Foment a l’acte de presentació de les activitats que es realitzaran amb motiu del 75 aniversari del CF Gandia.

Un acte on van estar presents el vicealcalde, Josep Alandete, i els regidors de govern municipal Salvador Gregori, Miguel Ángel Picornell i Liduvina Gil així com altres representants municipals, exjugadors i aficionats al futbol.

Durant la seua intervenció al costat del president del Club, Jesús Sendra, Prieto ha recordat que durant algun any es va qüestionar la mateixa supervivència del club, però que ara el CF Gandia milita en Tercera Preferent i té opcions de poder estar la pròxima temporada en Tercera Divisió després d’encadenar nou victòries consecutives que li han valgut el lideratge del Grup IV.

“Parlar del Club de Futbol Gandia és evocar els vells temps del camp del Mondúber. Noms mítics, com Melo, Manolet, Bonet, Ventura o Beneyto. Alineacions que els nostres majors sabien recitar de memòria. Tanmateix és també el del Guillermo Olagüe, que ha viscut dies de tristesa, però també explosions de goig, com el partit davant el Maspalomas en el 86 que va representar el primer ascens a la segona B” va declarar Prieto qui va fer valdre les activitats que des del club s’han organitzat amb motiu de l’aniversari.

L’alcalde va agrair al president i la seua directiva el treball que realitzen diàriament i va expressar el seu desig per “recuperar com més prompte millor la categoria que es mereix la ciutat, com a mínim, l’antiga segona B”.

Per a finalitzar, la primera autoritat municipal es va reafirmar en el compromís del consistori amb el club. “Espere i desitge que el primer equip acabe la lliga regular en la posició que avui ocupa i que en la promoció d’ascens siga capaç de donar-nos una satisfacció”.

Articles relacionats