18.9 C
Gandia
Dissabte, 20 abril, 2024

Inici del pla de participació pública de la ‘Variant de la CV-50 a Tavernes i connexió amb l’N-332’

– A causa de la situació sanitària, s’ha descartat la presentació presencial i s’ha optat per una enquesta en la web de la Conselleria per a recaptar l’opinió pública

– Amb aquest projecte s’eliminarà la travessia urbana de la CV-50 per Tavernes de la Valldigna i es milloraran les comunicacions en el nord de La Safor

La Conselleria de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat ha iniciat el pla de participació pública del projecte bàsic de la ‘Variant de la carretera CV-50 a Tavernes de la Valldigna i connexió amb l’N-332’. Amb aquest objectiu, s’ha publicat una enquesta en la pàgina web de la conselleria.

La Conselleria està redactant el projecte d’aquesta variant, així com dels documents necessaris per a la seua tramitació ambiental. Com a part de l’avaluació ambiental és necessari redactar un Estudi d’Integració Paisatgística que ha de ser sotmés a participació pública.

A causa de la situació excepcional originada per la crisi sanitària de la COVID-19, des de la Conselleria d’Obres Públiques s’ha hagut de descartar la realització d’un taller presencial per a recollir l’opinió dels ciutadans, associacions i agents socials sobre la integració en el paisatge del projecte.

El mecanisme pel qual el departament que dirigeix Arcadi España ha optat en aquest cas es basa en l’elaboració d’un qüestionari que estarà disponible durant, almenys, 30 dies en la pàgina web de la Conselleria de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat en el següent enllaç: consultar ací: Participació Pública

Amb aquest projecte de la “Variant de la carretera CV-50 a Tavernes de la Valldigna i connexió amb l’N-332”, la conselleria vol eliminar la travessia urbana de la CV-50 al seu pas per Tavernes de la Valldigna. D’aquesta forma disminuirà el trànsit que circula pel nucli urbà i s’eliminaran els problemes ambientals i de seguretat viària que es generen actualment.

A més, aquesta actuació també beneficiarà a les comunicacions en el nord de la comarca La Safor en millorar la connexió de la CV-50 amb el corredor viari d’alta capacitat de la costa que conformen l’AP-7 i l’N-332.

Articles relacionats