15.4 C
Gandia
Dijous, 8 desembre, 2022

Guardamar de la Safor programa tres tallers preventius dirigits a famílies i joves

Des de fa alguns anys, la Diputació de València desenvolupa una política preventiva de caràcter continuat i específic emmarcada en els successius
Plans Provincials de Drogodependències.

Els continguts temàtics de les activitats que entren dins d’aquest programa estan dirigits a famílies, joves i agents comunitaris i se centren en: drogues, tecnologies, habilitats educatives, salut, intel·ligència emocional i valors, que es desenvolupen a través d’estratègies informatives, formatives i relacionals.

A l’ajuntament de Guardamar ha programat tres tallers dintre d’aquest programa:

– Divendres 16 d’Octubre a les 18:30 h de la vesprada al saló d’actes de l’ajuntament. Taller formatiu educar per a previndre, infància i aprenentatge d’hàbits. Dirigit a pares i mares de xiquets i adolescents. El taller consistirà en el desenvolupament de la gestió positiva dels riscos en la infància amb base en el model d’educació per a la salut (autoestima, alimentació i actituds positives cap a la salut física i emocional).

– Dissabte 7 de Novembre a les 17:30 h de la vesprada al saló d’actes de l’ajuntament. Taller formatiu contes i valors. Dirigit a xiquets/es d’entre
5 i 9 anys. El taller consistirà en la promoció de les habilitats per a la vida (empatia, comunicació assertiva, relacions interpersonals) usant els contes.

– Dissabte 14 de Novembre a les 17:30 h de la vesprada al saló d’actes de l’ajuntament. Taller relacional de música i salut. Dirigit a xiquets/es
d’entre 7 i 11 anys. Serà un taller de música dirigit a fomentar la capacitat dels xiquets/es de regular el seu estat d’ànim i emocions (comunicació, reconeixement i emocions).

L’assistència als tallers caldrà ser confirmada amb prèvia reserva al 96 281 88 51 en horari d’oficina (9:00 h a 14:00 h). Places limitades (20 persones com a màxim per taller).

Articles relacionats