10.4 C
Gandia
Divendres, 1 març, 2024

Actualització de la incidència del coronavirus per pobles de la Safor

– L’Àrea de Salut de Gandia manté una de les millores situacions de control de la pandèmia de coronavirus a la Comunitat Valenciana

En el dia d’ahir es van detectar 14 nous positius, el que fa que la xifra total de contagis detectats per prova PCR és 1.311, des de l’inici de la pandèmia. D’altra banda, el nombre de persones ingressades a l’Hospital comarcal per coronavirus és de 6, 2 d’elles es troben a la Unitat de Vigilància Intensiva.

A la Safor, a data 15 d’octubre, el nombre de casos actius són de 88, amb un indicador de contagis actius del 51,19 per cada 100.000 habitants A la Comunitat Valenciana aquest mateix indicador és de 106,66.

Destacar que Beniflà i Guardamar de la Safor continuen sense cap contagi des de l’inici de la pandèmia, i en zero contagis en els últims dies es troben els municipis d’Alfauir, Almiserà, Castellonet, Lloc Nou, Palma de Gandia, Potries, Xeresa, Ador, Benirredrà, Barx, Beniarjó, Xeraco, Miramar i Daimús.

A més hi ha 27 municipis que tenen millor índex per 100.000 habitants que la mitjana de la Comunitat Valenciana, que són tots els anteriors més Bellreguard, La Font, Tavernes, Gandia, Piles, Almoines, Simat, Ròtova, El Real, Vilallonga i Palmera.

Per dalt de la mitjana de la comunitat estan els municipis d’Oliva, Benifairó, L’Alqueria i Rafelcofer, la majoria d’ells afectats per algú brot de coronavirus recent.

Destacar la millora de la situació a Gandia amb un índex de 32,19 contagis per 100.000 habitants en els últims 14 dies, tres vegades per davall de la mitjana de la Comunitat. Tavernes també, amb 29,07 contagis per 100.000 habitants, es troba en una situació de control de la pandèmia.

Amb aquestes dades es pot afirmar que els contagis són diagnosticats a temps, que no hi ha cap transmissió comunitària i que la responsabilitat ciutadana a la Safor és alta i que està acompanyada per un bon treball des de l’atenció primària i de l’Àrea de Salut de Gandia.

Incidencia coronavirus als Pobles de la Safor 4

Articles relacionats