Guardamar de la Safor organitza «Caminata a la Platja» per manifestar la intolerància a la violència de gènere

La «Caminata a la Platja» està organitzada per l’associació Guardamar Runners amb la col·laboració de l’ajuntament per a fomentar l’esport, la bona alimentació i manifestar la intolerància cap a la violència de gènere. Aquesta activitat està inclosa en la programació que des de Guardamar de la Safor s’ha preparat per tal de celebrar el Dia Mundial de l’eliminació de la violència de gènere el pròxim 25 de novembre.

Una bona activitat per anar i sumar-se, per a dir «No» a la violència de gènere, per a dir que és millor una vida amb normalitat sense cap classe d’agressió. I més ara, que Guardamar de la Safor s’ha produït un intent de segrest amb agressió a una esportista veïna del poble quan eixia a córrer.

Ana Isabel Ferrer, l’Alcaldessa de Guardamar de la Safor, ha assenyalat, Fem una crida a la participació dels Guardamarencs i Guardamarenques, cal dir de forma taxativa i de forma unànime que NO volem cap classe d’agressió de física ni psicològica al nostre poble, volem viure en pau en un poble tranquil i en què totes i tots fem un«.

L’esdeveniment es celebra el diumenge dia 17, el lloc de concentració serà la Ludoteca del poble, i l’eixida està preparada per a les 10.00 hores. El recorregut és caminar fins a la platja i tornar. En acabar haurà fruita i aigua a la ludoteca per a tots i totes les assistents.

Et Pot Interessar