13 C
Gandia
Dimarts, 5 desembre, 2023

Gandia tindrà una línia de ferri amb les Balears durant tot l’any

L’alcaldessa de Gandia, Diana Morant, i Antonio Armas, vicepresident de la naviliera Armas-Trasmediterranea, han anunciat l’obertura d’una nova línia de connexió de Gandia amb les illes Balears a partir del pròxim 11 de novembre amb el ferri “Volcán de Tijarafe“.

Així ho han dit després d’una reunió que han mantingut durant la primera jornada de la WTM World Travel Market, la fira més important del món en turisme que se celebra fins al 7 de novembre a Londres.
Gandia acudeix a esta fira per primera vegada en total aliança col·laborativa amb el sector privat per oferir que la ciutat és visitable els 365 dies de l’any.
Sota els paraigües de València Turisme, Gandia és una de les dues úniques ciutats de la província juntament amb València que participa en aquesta Fira, on es donen cita prop de 5.000 expositors i que atreu al voltant de 50.000 visitants de la indústria dels viatges.
Es tracta d’una línia d’hivern, amb un nou vaixell amb capacitat per a més de 900 passatgers que permetrà també el transport de mercaderies, va declarar Morant qui ha afegit que aquesta notícia ve a confirmar que la línia posada en marxa fa dos estius ha estat satisfactòria per a la companyia i per a Gandia com a ciutat. S’han superat les millors previsions.
Morant ha recalcat que és una magnífica notícia “perquè implica que seguirem creixent en l’oferta que necessitem per seguir desestacionalitzant el nostre turisme. Ara podem dir que aquesta nova línia funcionarà els 365 dies de l’any i ens unirà amb Eivissa i Palma”. “Seguirem aprofundint en la unió cultural amb un territori turísticament potent com és el Balear i que permetrà al sector turístic oferir un nou al·licient que ve a reforçar el nostre potencial com a destinació”.
Gandia ja va reconéixer el treball de Trasmediterranea el passat mes d’abril en atorgant-li un reconeixement a la II Gala de Turisme, i amb aquesta nova iniciativa, tornen a demostrar que la seua aposta per Gandia és ferma i a llarg termini.

Ferri Volcán de Tijarafe
El vaixell té capacitat per a 966 passatgers, 400 cotxes i 1.057 metres lineals de càrrega rodada i manté una velocitat de 22 nusos.
La nova programació ja està disponible en els canals habituals de venda i com a promoció per a l’inici de la línia, els cotxes viatjaran de forma gratuïta.

Reunions i visites institucionals
Durant aquesta primera jornada de Fira, l’estand de Gandia ha rebut la visita del president de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig, qui ha estat acompanyat pel secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer. L’estand també ha comptat amb la visita de la ministra de Turisme del Govern d’Espanya, Reyes Maroto.
L’alcaldessa també ha mantingut reunions durant la jornada amb touroperadors i agències de viatge en línia com Hosteltur o la start up Transparent, especialitzada en distribució de contingut web en l’àmbit mundial, entre d’altres.

Articles relacionats