12.6 C
Gandia
Dijous, 1 desembre, 2022

Gandia reobri el cementeri municipal amb visites de 45 minuts màxim

  • El cementeri municipal reobri les seues portes aquest dilluns

    El regidor delegat de Serveis Bàsics, Miguel Ángel Picornell, ha informat aquest matí que el pròxim dilluns el cementeri municipal obrirà les portes a partir de les 09.00 hores i coincidint amb l’inici de la Fase 2 a la nostra ciutat.

    L’edil ha explicat que des del consistori s’ha elaborat un pla de fluxos de mobilitat que senyalitza el recorregut a seguir pels usuaris en el cementeri. “La franja blava serà la que indique el camí d’accés mentre que la roja serà la d’eixida. Només es podrà accedir per la porta de l’aparcament”.

    Picornell ha sol·licitat a la ciutadania en general que s’escalonen les visites per evitar aglomeracions i que s’obeïsca a les indicacions de la Policia Local i de personal del cementeri i incidit que cada ciutadà haurà de portar els estris necessaris per a la neteja de làpides lloc que no es podran fer servir les fonts ni els raspalls.

    Pel que fa a altres mesures que s’han implantat, el regidor ha explicat que les visites seran d’un màxim de 45 minuts i que s’ha establit un aforament màxim. A més serà obligatori l’ús de mascareta, es dispensarà hidrogel als visitants a l’entrada del recinte així com guants de plàstic d’un sol ús i mocadors. També s’han instal·lat contenidors amb tapa i obertura amb pedal.

Articles relacionats