10.2 C
Gandia
Dimecres, 30 novembre, 2022

Sara Bonillo renova amb l’equip gandià de ciclocròs Teika

Un any més l’equip gandià de ciclocròs Teika seguirà apostant per Sara Bonillo, per tractar d’aconseguir l’objectiu de guanyar la Copa d’Espanya de l’especialitat.

Bonillo de tan sols 19 anys és una de les joves promeses del ciclisme espanyol i en el qual Teika ja es va fixar l’any passat per a portar els seus colors tant en l’àmbit nacional com en la Copa del Món.

“Sense Teika no hauria arribat tan lluny, m’ha donat moltíssim suport i tot el que demanava m’ho han donat” apuntava la ciclista. Després de superar aquest període de confinament Sara Bonillo ja ix a entrenar tots els dies entre dues hores i mitja i tres, al ser una esportista professional, però sense remuneració econòmica com sol passar en quasi totes les corredores femenines, pot eixir a qualsevol hora del dia i per tota la província.

“Ha sigut un alleujament tornar a la carretera i sentir el vent de cara, ja que estar realitzant tots els dies bicicleta estàtica resultava molt monòton i avorrit però ara ja sent l’alegria de fer una cosa que m’agrada” afig la ciclista del Teika.

Bonillo que també fa tasques de monitora a l’escola de Sueca on ensenya als més xicotets a córrer amb bici no amaga que en un futur molt pròxim podria dedicar-se a la docència en l’esport, “m’agrada moltíssim entrenar als més xicotets, jugar i ensenyar-li coses als xiquets i més en un esport que m’agrada moltíssim”.

Pròximament tant l’escola de Sueca com la de Tavernes té plantejat uns entrenes conjunts “perquè com que no hi ha carreres haurem de fer alguna cosa per a anar motivant als xiquets i estàs reunions amb gent diferent resulta molt interessant”.

La ciclista de l’equip gandià recorda la seua participació en el campionat del món de ciclocròs a Suïssa on va ser la segona més jove espanyola en la seua història. A més recorda l’imponent triomf sobre el fanguer en Tavernes de Valldigna on “vaig lluitar fins a extenuació en una de les carreres més dura en les quals he participat”.

De cara al futur tot és incert, “no sabem si tornarem a la carretera o en la tardor començarem amb el ciclocròs o donar per perduda la temporada. Tot és molt incert i acatarem totes les directrius de les autoritats sanitàries”.

Articles relacionats