GANDIA RECUPERA LA FIGURA DEL MEDIADOR FAMILIAR

El regidor de Responsabilitat Social de l’Ajuntament de Gandia, Nahuel González, ha anunciat que Gandia recupera el Servei de Mediació Familiar i Comunitària, gràcies al conveni de col•laboraicó entre la Diputació de València i el Col•legi d’Advocats de València (ICAV), amb delegació a Gandia, el qual ja ofereix tasques de mediació hipotecària.

González ha recordat que aquest servei ja s’oferira des de l’Ajuntament en anteriors etapes, però va quedar abandonat, fonamentalment per raons pressupostàries.

 

Es tracta d’un servei gratuït atès per un mediador/a i dirigit al conjunt de la població, de cara a la resolució dels conflictes que puguen sorgir entre dos o més persones a nivell familiar (trencaments, divorcis, conflictes entre germans, entre pares i fills i altres que puguen nàixer de les relacions familiars), escolars, veïnals, etc… Una persona neutral, especialitzada en aquest tipus de conflicto, ajuda a les persones participants a resoldre el seu problema.

El regidor de Més Gandia ha subratllat els avantatges de la mediació per a la resolució de conflictes, “en facilitar la cerca d’acords pacífics entre les parts que eviten acudir als tribunals, la qual cosa suposa també reduir el cost econòmic, però sobretot emocional que pot comportar un procés judicial. A més, ha agregat que en molts casos pot agilitar les solucions i evitar el col•lapse dels jutjats”.

El Servei de Mediació Familiar i Comunitària s’atendrà en la delegació del ICAV de Gandia, al carrer Ciutat de Laval, 14. Baix dreta. L’horari d’atenció serà els divendres, de 9.30 a 14.30 hores. Cal cita prèvia al telèfon: 962 960 775.

Et Pot Interessar