PEPE JUST RETORNA A L’AJUNTAMENT DE GANDIA

Pepe Just, regidor de platja durant l’anerior mandat, ha retornat a l’Ajuntament com a nou regidor del Grup Municipal del PP en substitució d’Arturo Torró, qui va renunicar a l’acta al darrer ple.  Pepe Just, candidat número 13 per la llista electoral del Partit Popular a Gandia, marcava la línia de la majoria absoluta a les darreres eleccions per voluntat pròpia, i es va quedar a la ratlla. És un conegut veí i empresari de la Platja de Gandia, qui ha destacat per la seua labor associativa i empresarial, sempre molt vinculat a aquest districte marítim.

 

“És per a mi una enorme satisfacció tornar a la que va anar la meua casa durant quatre anys. És un compromís renovat que assumisc amb responsabilitat i il·lusió”, ha afirmat en la seua presa de possessió al ple celebrat este dijous.

El nou edil popular ha ressaltat que ve “amb ganes de proposar i construir des de l’oposició” i assegura que aportarà la seua experiència “en pro dels veïns, empresaris i turistes de la Platja de Gandia”. Per a Just, el seu principal compromís és clar: “Treballar per la Platja de Gandia, és un barri fonamental per a la nostra ciutat i mereixerà de tota la meua atenció”.

Pepe Just va ser també president de la Junta de Districte de la Platja de Gandia, a la qual ara torna com a vocal titular en representació del Grup Municipal Popular.

Et Pot Interessar