GANDIA PROVA DE DEFINIR EL SEU MODEL TURÍSTIC EN UNA JORNADA TÈCNICA

El CdT l’Alqueria del Duc acull demà la I Jornada Destinació Turística de Gandia on participaran l’alcaldessa de Gandia i que acollirà ponències, anàlisi i debats dirigits als principals agents, estudiants i tècnics del sector turístic.

Es tracta d’una nova iniciativa de l’Ajuntament de Gandia que s’emmarca dins el projecte de transversalitat a l’hora de planificar el model turístic de la ciutat i que pretén impulsar la col•laboració publico privada per desenvolupar el sector en nous àmbits que permeten diversificar l’oferta de la ciutat més enllà del sol i platja, tal com van demanar els empresaris durant la celebració de la I Taula de Turisme de la ciutat.

 

La jornada serà inaugurada per l’alcaldessa de Gandia Diana Morant i Joaquín Valera, coordinador tècnic de Projectes Turístics de l’Agència Valenciana de Turisme. També està prevista la participació en la trobada del secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer

Posteriorment s’abordarà la ponència “¿Què és Gandia des del punt de vista turístic?» on intervindran com a ponents Joan Llantada, assessor de l’Agència Valenciana de Turisme; Vicent Llorens, coordinador de serveis públics i turisme de l’Ajuntament de Gandia; Estefania Osorio, professora del departament econòmic o ciències socials de la UPV, i Vicente Frasquet, director de l’hotel Rh Bayren i president de AEHGS. La ponència serà moderada per Joaquín Valera.

A continuació, el professor titular de la UPV i especialista en Turisme, Joan Carles Cambrils, abordarà la gestió òptima de les destinacions turístiques i la diferenciació entre destí i producte.

Per finalitzar, Javier Solsona, cap del Servei d’Innovació i relació amb les Universitats de l’Agència Valenciana de Turisme, tancarà la jornada moderant el debat entre els participants.

Et Pot Interessar