LES FESTES DE TAVERNES DURARAN QUATRE DIES I NO INCLOURAN BOUS NI TIR I ARROSSEGAMENT

D’esta manera, la durada de les festes patronals d’enguany serà de quatre dies i començaran la primera setmana completa de setembre, és a dir, des del dijous 8 de setembre fins a l’11.

Tal com han manifestat els participants, els bous al carrer i el tir i arrossegament no estaran dins de la programació de les festes que organitza l’Ajuntament. La nit de les paelles i la nit del ball de disfresses es celebraran divendres i dissabte, respectivament.

La regidora de Festes, Encar Mifsud, ha explicat que “valorant les preferències dels ciutadans que hi han participat, treballarem per a dissenyar un model de festes atractiu, amb activitats per a totes les edats, en què durant 4 dies tots els veïns puguem gaudir de bons dies de festa major”.

La Regidoria de Transparència i Participació Ciutadana i la Regidoria de Festes de l’Ajuntament de Tavernes han donat a conèixer els resultats de l’enquesta ciutadana sobre el model de les festes patronals. Este dilluns va tindre lloc l’acta d’obertura dels sobres de l’enquesta de les persones que hi han participat de manera presencial i es van incorporar les votacions vàlides a la base de dades generals per a tindre el còmput global de participació.

A la qüestió sobre l’inici de les festes, un 46% dels usuaris ha votat la primera setmana de setembre, un 37% la segona setmana i un 14% la tercera setmana. Quant a la durada de les festes, un 48% prefereix que duren quatre dies (dijous, divendres, dissabte i diumenge), un 32% es decanta per set dies (dos caps de setmana, incloent-hi dijous) i un 18% ha optat per nou dies (des de divendres fins al dissabte de la setmana següent).

Per a la nit de les paelles, un 50% ha optat per l’últim divendres de festes, un 43% l’últim dijous i un 6% l’últim dissabte. Per a la nit del ball de disfresses, un 62% s’estima més que es celebre l’últim dissabte, un 34% l’últim divendres i un 1% restant l’últim dijous.

Finalment, a un 76% de les persones que han participat en l’enquesta els han paregut interessants o molt interessants els continguts proposats, i un 86% ha afirmat que hi tornaria a participar si es plantejaren més enquestes.

Cal observar que, sumant els resultats de cada pregunta, el còmput total de percentatges no dóna sempre cent, ja que hi ha participants que no van contestar totes les preguntes.

Et Pot Interessar