10.8 C
Gandia
Dissabte, 26 novembre, 2022

Gandia prioritza la gestió i modernització de les àrees industrials

  • Gandia avança en la gestió i la modernització de les àrees industrials

El Vicealcalde i regidor d’Urbanisme, Josep Alandete, i l’edil de Polítiques Econòmiques, Comerç, Indústria i Innovació, Ferran Martínez, van presidir ahir, la Jornada Informativa del Projecte d’Entitats de Gestió i Modernització d’Àrees Empresarials (EGM), organitzada per la Federació de Polígonos Empresarials de la Comunitat Valenciana (FEPEVAL) i l’Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE).

La reunió, duta a terme per vídeo-conferència a causa de la Cov¡d-19, ha comptat en la participació del responsable de l’IVACE, Julio Delgado, i les gerents de l’Associació d’Usuaris del Polígon Industrial Mediterrani i AE-L Andana per part (FEPEVAL), Ana Pardo i Asun Roselló, respectivament. També ha esta present el president de la Federació d’Associacions Empresarials de la Safor, Juan Pablo Tur, qui s´ha encarregat d’acomiadar la sessió.

Els participants han explicat la nova llei de 2018 en matèria de Gestió, Modernització i Promoció de les Àrees Industrials de la Comunitat Valenciana, que coincideix amb el Pla d’ Acció Polígons 4.0 de Gandia, un projecte impulsat des de l’àrea de Polígons Industrials de l’Ajuntament per les associacions empresarials de les dos principals àrees industrials de la ciutat. En l’ acte, s’hi han esclarit les característiques que han de tindre les entitats de gestió i modernització de cada polígon amb la finalitat de convertir els polígons de la ciutat en àrees industrials avançades. “En la reunió va quedar clar la col·laboració público-privada a l’hora d’impulsar els nostres sectors productius. Des de l’Ajuntament de Gandia pensem que l’aposta per l’equilibri econòmic, impulsant els sectors industrials, és important per al benestar col·lectiu”, explicava Alandete.

El Vicealcalde de Gandia ha assenyalat que este projecte ajuda a detectar i cobrir les necessitats del sector industrial per a complir amb els criteris de qualitat que permetran posicionar-se a l’avantguarda en quant a polígons industrials. Un pas més endavant, assegura Alandete, en la gestió i modernització de les àrees industrials.

Fotografia àlex Oltra

 

Articles relacionats