15.3 C
Gandia
Dissabte, 10 desembre, 2022

La pandèmia de coronavirus avança amb fermesa a la Safor

Segons fonts sanitàries el nombre de nous casos positius per coronavirus va alcançar la xifra de 95 en el dia d’ahir, el que demostra que el coronavirus s’escampa per la Safor amb contundència. Ahir les notícies internacionals comentaven que en Pequín estan molt preocupats perquè s’han registrat 6 casos de coronavirus locals i han tancat diversos districtes per a realitzar uns 800.000 tests per tal d’acotar l’extensió dels contagis. Hi han diferents maneres de solucionar un mateix problema.

També augmenta la pressió hospitalària, ja que en aquest moment la xifra de persones ingressades per coronavirus és de 78, i d’elles 14 necessiten atenció mèdica a la Unitat de Vigilància Intensiva.

Comunitat Valenciana

– Sanitat registra 1.061 nous casos de coronavirus en l’última jornada

– Per províncies, s’han comptabilitzat 50 nous positius a Castelló, 187 a Alacant i 821 a València.

La Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública ha registrat 1.061 nous contagis de coronavirus confirmats per prova PCR o prova d’antígens en la Comunitat Valenciana, que situen la xifra total de positius en 137.476 persones. 

D’altra banda, els hospitals valencians compten en l’actualitat amb 1.544 persones ingressades, d’elles 246 necessiten atenció médica a la Unitat de Vigilància Intensiva..

Articles relacionats