15.9 C
Gandia
Dilluns, 29 novembre, 2021

Gandia posa a la venda les entrades per als concerts de la Fira i Festes

L’empresa Prodúceme ha tret a la venda les entrades per als concerts de la Fira i Festes de Gandia 2018, que es celebren els dies 28 i 29 de setembre.

ZOO, Rayden i Sense sal actuaran divendres 28 de setembre, al Parc de la Festa (parc Ausiàs Mach) i Vetusta Morla i MissDandy ho faran dissabte 29 a l’IES Maria Enríquez. Este constitueix el principal atractiu de l’oferta musical de la Fira. El quart àlbum de Vetusta Morla (cartell promocional a la imatge) està compost per les cançons Deséame suerte, El Discurso del Rey, Palmeras en La Mancha, Consejo de Sabios, 23 de Junio, Guerra Civil, Te lo digo a ti, Punto sin retorno, La Vieja EScuela i Mismo Lugar, Diferente Lugar. 
A més, MissDandy actuarà com a grup convidat on presentarà “Te diré tango”. Un so contundent, enèrgic, essencialment electrònic i fosc que beu del post-*punk i la música rock anglosaxona, però amb un toc new wave molt personal.

L’aposta de MissDandy segueix pautes que, en ocasions es deixa portar més per la música de ball que pel pop o el rock. Un duo format per Julián Nemesio i Gloria Bas. La banda es completa amb el guitarrista Fernando García, la baixista Mey Alean i el bateria Jorge Pastrana.

Teatre Serrano

D’altra banda, s’ha avançat la programació del Teatre Serrano per a la segona quinzena de setembre, formada per les següents representacions: 

Divendres 18 de setembre – “Concerto a tempo d’umore” de l’Orquestra de Cambra de L’Empordà.

Dissabte 29 de setembre – “Hablar por hablar” de Cornejo Films i Pentación Espectáculos.

Diumenge 30 de setembre – “La jaula de grillos” de Saga Produccions.

Dilluns 1 d’octubre – “Dolce Vita” del Mag Lari.

Articles relacionats

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

últims articles