Tres jugadors nacionals participaran en el XIII Trofeu Ciutat de Gandia de billar

La regidora delegada d’Esports, Lydia Morant acompanyada per Jose Ramón Fuster, director esportiu del Gandia Billar Club, i Javier Muñoz, president de la Federació Valenciana de Billar han presentat el XIII Trofeu Ciutat de Gandia de billar- Chef Amadeo que es disputarà del 24 al 30 de setembre a les instal·lacions del club situades al carrer Miramar, 14.

El torneig formarà part del Circuit Nacional de Billar a tres bandes que constarà de dues fases. Durant aquest cap de setmana es realitzarà la fase Autonòmica per a partir del dia 24 començar amb la Fase Nacional.

Lydia Morant ha explicat que els organitzadors esperen una participació aproximada de 100 jugadors procedents de tot el panorama nacional més dels locals.

«Des de l’Ajuntament de Gandia volem agrair al Club i les federacions Valenciana i Espanyola que compten amb Gandia per acollir aquest esdeveniment esportiu que ens col·locarà en el panorama nacional del billar» va declarar la regidora.

«Serà un campionat interessant. Tindrem als millors jugadors de la Comunitat dels quals tres són de Gandia. Esperem poder realitzar un bon paper en una competició que és digne de veure atesa la seua espectacularitat i que estarà oberta al públic en general» va declarar Jose Ramón Fuster

Finalment, Javier Muñoz va explicar que «a Gandia hem acollit tornejos mundials, nacionals i autonòmics. En el cas del Nacional, nosaltres vam presentar la nostra candidatura per formar part permanent del Circuit Nacional i l’aprovació de la proposta va ser unànime. Per a mi, com a president de la Federació i ganienc és un orgull acollir aquest autonòmic i el Nacional«.

Et Pot Interessar