El Musicfest de Potries ha exhaurit les entrades de tots els concerts

El festival intercultural de música, patrimoni i gastronomia, Potries #musicfest, celebrat del 17 al 20 d’agost a Potries, conclou la seua primera edició amb el concert de bandes de la Banda Sinfónica de Duitama, Colòmbia, i l’Associació Artístico Musical Sant Blai de Potries.

El festival ha tingut gran èxit, ja que s’han exhaurit totes les entrades. A més, les distintes actuacions no sols han reunit a músics de distintes parts del món (com Anglaterra, Polònia o Bèlgica, entra altres), sinó que han aconseguit que els assistents, de distintes parts de la comunitat i també d’altres països, gaudiren d’un gran nivell artístic.

El Potries #musicfest ha comptat amb el suport de la Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport, l’àrea de cultura de la Diputació de València, l’Institut Valencià de Joventut i l’Institut Valencià de Cultura, el director general del qual, Abel Guarinos, va declarar, després d’assistir a la jornada del diumenge amb el concert de Liverpool String Quartet, que “el Potries #musicfest, amb aquesta primera edició, ha demostrat un alt nivell de qualitat i que és un festival que no ha vingut com una ocurrència dintre del programa d’actes de la Capital Cultural Valenciana, sinó que ha vingut per quedar-se, pel nivell demostrat i la repercussió que ha tingut”. I afegeix que “no és fàcil que un municipi de 1100 habitants puga tindre eixe món associatiu, cívic i cultural que té Potries i com sorprenent és que tots aquests ensems han pogut bastir una proposta que ha fet que la Generalitat l’elegisca com a Capital Cultural Valenciana”.

El director artístic del festival, Ausiàs Garrigós, s’ha mostrat agradablement sorprés i agraït, sobretot, per la resposta rebuda per part de la gent del seu poble, ja que la gran majoria ha assistit als distints concerts i han donat suport per a que aquest festival pogués ser possible. “La clau per a que fóra així, ha sigut molt de treball i comptar amb un equip immillorable personalment i professionalment, el qual he tingut la gran sort de representar”, afirma. També destaca el gran impacte que té aquest tipus d’esdeveniments en la comarca, que ajudarà a consolidar i donar continuïtat al Potries #MusicFest.

Des de l’ajuntament de Potries, organitzador de l’esdeveniment, la seua alcaldessa, Assumpta Domínguez, manifesta la gran satisfacció per superar amb grans trets les previsions d’aquesta primera edició, i assenyala que “aquest producte cultural té futur i podem avançar que hi haurà més edicions”.

Et Pot Interessar