18 C
Gandia
Dijous, 22 febrer, 2024

Gandia obté la màxima distinció, 4 Flors d’Honor, a la 5a Gala Viles en Flor

El Jardí de la Casa de Cultura Marqués González de Quirós va acollir divendres passat la V Gala de Viles en Flor 2022, que organitza l’Associació Professional de Flors, Plantes i Tecnologia Hortícola de la Comunitat Valenciana (ASFPLANT).

Amb la participació de 40 municipis valencians, els representants dels quals van rebre un reconeixement per les acciones que promouen la potenciació dels espais verds.

Precisament, Gandia, un any més, va ser un dels municipis més guardonats amb 4 Flors d’Honor, màxima distinció. A més a més, el treball de l’àrea de Gestió del territori i Medi Ambient de l’Ajuntament va rebre també el reconeixement com a guanyadora del Premi Stars for Europe a la Millor Decoració Nadalenca amb poinsettias, l’edició Nadal 2021.

Alicia Izquierdo, regidora de l’àrea va presidir l’acte en qualitat d’amfitriona i va rebre un diploma i un xec per valor de 400 € per a la compra de poinsettias en un viver local.

José Vicente Almudéver, president de l’Asfplant i Antonio Quintana, Director General d’Agricultura de la Generalitat van ser els encarregats de clausurar una cinquena edició que ha sigut tot un èxit a causa del bon acolliment del programa Viles en Flor per part de municipis i entitats públiques i privades. L’acte va comptar també amb la presència de la Diputada a les Corts, Nathalie Torres.

La pròxima seu de la gala 2023 és a Castelló de la Plana.

Articles relacionats