9.9 C
Gandia
Dimarts, 23 abril, 2024

Gandia posa en marxa un dispositiu especial de neteja de carrers

– Durant el pròxim mes i mig s’actuarà en una primera fase que contempla no només actuacions sobre els vials sinó que també es procedirà a la intervenció en el mobiliari públic i embornals.

– José Manuel Prieto: “La immensa majoria dels ciutadans correspon i nosaltres, com a ajuntament, hem d’assumir aquesta obligació”

L’alcalde de Gandia, José Manuel Prieto, acompanyat pels regidors Miguel Ángel Picornell, Nacho Arnau i Vicenta Ferrer, ha presentat aquest matí un altre dels puntals del Pla Respecte. Es tracta de la neteja intensiva de carrers que portaran a terme les contractes dels serveis del consistori durant els pròxims mesos en diverses fases. La primera es prolongarà durant el pròxim mes i mig.

Prieto ha explicat que s’aprofitarà aquest tipus de neteges serviran per a actuar no només eliminant la brutícia sinó que també s’actuarà al mobiliari públic, inesborrables, jardineria, etc. “D’aquesta manera no només netegem tot el vial, ja que es traslladen els cotxes per arribar a tots els racons, sinó que també actuem en tot allò que és públic” ha declarat Prieto qui ha afegit que aquest tipus d’accions han d’anar acompanyades de la col·laboració ciutadana. “La immensa majoria dels ciutadans correspon i nosaltres, com a ajuntament, hem d’assumir aquesta obligació”. “Hem de ser capaços de detectar totes les necessitats que hi haja ara mateix i una vegada arribat al pic de detecció començar a reduir-los. Això voldrà dir que el Pla Respecte funciona i s’està complint l’Ordenança de Convivència”.

La primera autoritat del consistori també ha valorat que aquest Pla contempla la coordinació entre les diferents contractes municipals. “Quan entra un a treballar, entren tots. Així aconseguim la màxima eficàcia i eficiència dels serveis públics”.

Articles relacionats