18.7 C
Gandia
Dijous, 23 maig, 2024

Apertura de la setena edició del RRRR! Festival d’Art i Reciclatge a Gandia

 

La regidora de Gestió responsable del territori, Alícia Izquierdo, acompanyada del director general de Medi Natural, Daniel Muñoz, van assistir divendres passat a l’apertura de la setena edició del RRRR! Festival d’Art i Reciclatge a Gandia, una iniciativa de LaCasaCalba que es planteja com una trobada que vol posar de manifest l’excessiva generació de residus combinant art, diversió, reflexió i experimentació des d’una perspectiva lúdica, crítica i participativa amb la intenció de visibilitzar la problemàtica ambiental actual.

El RRRR! Festival ofereix una variada mostra de manifestacions d’arts en viu i esperona la cultura de proximitat i les tendències artístiques més contemporànies amb la selecció de les companyies. Al rerefons, manté un esperit clarament divulgatiu, educatiu i conscienciatiu, amb unes propostes de primer nivell.

L’estratègia de les 4R (Reduir, Reutilitzar, Reciclar i Recuperar) continua guanyant espai dins les diferents disciplines artístiques. I en aquest festival, com en la resta de produccions de l’Associació Cultural, funcionen com a fil conductor de la programació que, un any més, es desenvoluparà al Teatre del Raval de Gandia i els seus voltants, del 14 al 27 d’octubre. Alguns dels espais s’han hagut d’adaptar donat les obres d’ecorehabilitació que estan fent-se a l’edifici.

Articles relacionats