11.1 C
Gandia
Diumenge, 21 abril, 2024

Gran èxit del XXVII Certamen de Bandes de Música Confrare organitzat per la Junta Major de Germandats de la Setmana Santa de Gandia

L’escenari del Jardí de la Casa de la Marquesa va acollir ahir el XXVII Certamen de Bandes de Música Confrare organitzat per la Junta Major de Germandats de la Setmana Santa de Gandia. Aquest any van participar la Banda de Cornetes i Tambors Sant Lluis Bertran de València, la Banda Vera Cruz Oliva, la Banda Santa Cruz Alicante i les tres agrupacions musicals locals: Agrupació Musical Davallament, del Grau; la Banda Mare de Déu Blanqueta, també del Grau, i l’AM Santo Sepulcro Raval Gandia. 

Les sis formacions van actuar a un gran nivell, tant que va ser llargament ovacionada la versió de l’Himne a Gandia, del mestre Gea, interpretada per l’Associació Musical Sant Sepulcre Raval-Gandia, que va tancar aquest exitós festival. A l’acte hi acudiren l’alcalde de Gandia, José Manuel Prieto, el vicealcalde, Josep Alandete, el regidor delegat de la Setmana Santa de Gandia, Miguel Angel Picornell, i altres membres corporatius.

Articles relacionats